MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ ANAOKULU

Vizyon: Millî Savunma Üniversitesi Anaokulu olarak biz; Millî Eğitim Bakanlığı Okulöncesi Eğitim Programı’na bağlı ve aynı zamanda çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözeterek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları desteklerinden yararlanan, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen sarmal eğitim anlayışımız ve aile katılımını önemseyen yaklaşımımızla eğitimine devam eden bir kurum olma vizyonunda yol almaktayız.

Misyon: Millî Savunma Üniversitesi Anaokulu olarak misyonumuz, çocuklarımızın, disiplini içselleştirmiş ve özsaygısı gelişmiş, adalet ve duygudaşlık becerileri güçlü, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmaları ve sürekli kendini geliştiren yapısı ile de eğitimde fark yaratan, örnek bir kurum olarak varlığını sürdürmesidir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (212) 281 87 19

WEB - https://msuanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KONAKLAR MAH. ORG. İZZETTİN AKSALUR CAD. NO 1/1 İÇ KAPI NO 1 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL TEL 0 212 281 87 19 / 0 212 398 01 00 DAHİLİ 2491

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuz 4.Levent´te bulunan Milli Savunma Üniversitesi Kampüsü içerisindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Beşiktaş ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.